Breaking News
Home / متفرقه / مقاله تأثیر میزان نور و تنش شوری بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ای کنگر فرنگی (Cynara scolymus) word

مقاله تأثیر میزان نور و تنش شوری بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ای کنگر فرنگی (Cynara scolymus) word

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 مقاله تأثیر میزان نور و تنش شوری بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ای کنگر فرنگی (Cynara scolymus) word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر میزان نور و تنش شوری بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ای کنگر فرنگی (Cynara scolymus) word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله تأثیر میزان نور و تنش شوری بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ای کنگر فرنگی (Cynara scolymus) word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر میزان نور و تنش شوری بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ای کنگر فرنگی (Cynara scolymus) word :

سال انتشار: 1391

محل انتشار: دومین همایش ملی علوم و تکنولوژی بذر

تعداد صفحات: 4

نویسنده(ها):

پژمان قاسمی نژاد – دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
علی مهر آفرین – عضو هیئت علمی پژوهشی کشت و توسعه پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی
مینا بیگلری – کارشناس گیاهان داروویی گروه پژوهشی کشت و توسعه پژوهشکده گیاهان داروی
معصومه منصوری – کارشناس گیاهان داروویی گروه پژوهشی کشت و توسعه پژوهشکده گیاهان داروی

چکیده:

شوری یکی از گسترده ترین مشکلات کشاورزی در مناطق خشک و نیمه خشک است که مزارع را غیر حاصلخیز کرده است. به منظور تاثیر تنش شوری و تاثیر نور بر جوانه زنی رشد گیاهچه ای کنگر فرنگی (Cynara scolymus) آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با 2 سطح و 3 تکرار در آزمایشگاه تکنولوژی بذر پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی واقع در هلجرد کرج (شهریور 1390) انجام شد. سطح اول شامل پنج تیمار شوری ( 0 و 5 و 10 و 15 و 20 دسی زیمنس) و سطح دوم شامل 3 تیمار نوری (نور مطلق، تاریکی مطلق، تاریکی-روشنایی) بود. در پایان معنی دار بودن داده های آزمایشی با استفاده از نرم افزار آماری SPSS و آزمون L.S.D در سطح 5 درصد مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج نشان داد که فاکتورهای شوری و نوری بر خصوصیات جوانه زنی شامل: طول گیاهچه، طول ساقه چه، طول ریشه چه، نسبت ساقه چه به ریشه چه، وزن تر و خشک گیاهچه، وزن تر و خشک اندام هوایی، وزن تر و خشک ریشه چه و قطر طوقه اثر معنی داری (005P) داشت و بر خصوصیات : سرعت جوانه زنی، درصد جوانه زنی، شاخص ویگور اول و شاخص ویگور دوم اثر معنی داری نداشت. این گیاه شوری را تا سطح 10 دسی زیمنس تحمل کرده اما به سطوح بالاتر شوری مقاربتی از خود نشان نخواهد داد و همچنین این گیاه برای جوانه زنی به نور نیاز نداشته ولی بار رشد اندام هوایی نیاز و نور مبرم و ضروری است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

About admin

Check Also

مقاله بکارگیری المانهای گرادیانی در آباکوس به منظور مدلسازی مواد تابعی سه بعدی word

 مقاله بکارگیری المانهای گرادیانی در آباکوس به منظور مدلسازی مواد تابعی سه بعدی word دارای …